Allmänt

Effektiv

Jag känner mig så himla effektiv idag. Det måste vi råda bot på, eller hur? Jag får ju inte förstöra energistatistiken för denna vecka genom att lägga till en topp för torsdagen i den vanliga jämna kurvan. 😉

Faktum är dock att jag har mycket på gång idag. Funderar på hur jag ska kunna rista in i mitt minne att jag IDAG av alla dagar MÅSTE köra bort skrot från garaget till ÅTERVINNINGEN så jag kan börja köra in bilen. (Nej, ingen frost än, men det ändras snabbt.) Just torsdagar har Återvinningen öppet lite längre på kvällen så jag hinner dit efter jobbet. Och just den här torsdagen har jag bilen till hands.

“Till hands” är kanske inte riktigt rätt uttryck när jag har den på verkstaden 😉 men den är snart tillbaka igen. Jag ska – förutom garagerensningen – även hinna göra diverse andra ärenden jag behöver ha bilen till.

På jobbet har flitens lampa lyst – nej, strålat – över mitt skrivbord. Jag har gjort undan en massa “små” ärenden som blivit liggande, de som inte var så brådskande men ändå behövde göras “nångång”. Nu slipper jag fundera på dem i fortsättningen.

[tags]energi[/tags]