Allmänt

Piggare

*nynnar* Pigg-piggepiggepigge-pigg-a-re… 😉

Jag har nu vilat ryggen ett par dagar och är i bättre form, så länge jag inte försöker stå länge eller gå långa sträckor. (Jag klarar sträckan från vardagsrummet till toan utan att kollapsa efter vägen, men är fortfarande snedvriden – får gå ungefär sidledes.)

Knaprar värkstillande och inflammationshämmande tabletter, zappar mellan femtielva TV-kanaler, har hört slut på min hörbok och funderar på om jag ska börja på nästa eller spara den till senare, tvingade A att tömma (och fylla) diskmaskinen när han var förbi, fått goda råd av farsan angående ryggvärk, etc.

…och jag är sååååå less…

Uttråkad är bara förnamnet. Dels har jag inte tid att vara sjuk just nu (hört den förut?), dels har jag mycket jag skulle behöva göra “när jag ändå är hemma” men som jag inte orkar. Nu har jag gott om tid att spana in drivorna av katthår och höstlöv runt golven, jag skulle kunna vika tvätt framför TV:n om jag bara orkade bära den i trappen (tvätten, inte TV:n), köksgardinerna skulle jag ju bytt i lördags – varför gjorde jag inte det?

Jag har inte ens lösgodis att trösta mig med. Kan inte skicka juniorerna att köpa plockgodis åt mig, då köper de fel sorter. Jag har ju mina favoriter! 😉

Nu gnäller jag igen. Förlåt. Det var inte meningen. Jag har det ändå rätt bra.

  • Fortfarande gott om mat, behöver inte svälta (eller handla).
  • Kan skicka juniorerna att göra ärenden åt mig.
  • Och jag blir frisk igen, även om det tar lite tid.

[tags]sjukskriven, uttråkad[/tags]