Allmänt

Så snopet

Jag hade planerat att fira in det nya året hos syrran med familj, men det kom en storm i vägen… Efter moget övervägande bestämde jag mig för att stanna hemma. Hon bor trots allt ännu närmare kusten än jag gör och där skulle det storma ännu värre.

De materiella skadorna hemma hos mig blev inte värre än att jag kan åtgärda dem själv vid tillfälle. Snöret i torkvindan slets av i blåsten, så jag får köpa ett nytt och trä i det, men det behöver jag inte göra förrän till sommaren. Det är inte så bra torkväder utomhus de närmaste månaderna. 😉 

Vid midnatt passade jag på att gå ut och röka, och såg samtidigt på grannarnas fyrverkerier som poffade upp mot himlen. Sen gick jag in och fortsatte med mina engelska deckare, som jag spelat in under julen och sparat till nyår. (Ja, egentligen till nyårsdagen, då jag vägrar se Ivanhoe igen – jag skulle ju vara borta på nyårsafton.)

Idag var sovardag, sov till ca 13:00… Morgonrock och tofflor var standardklädsel när jag väl stigit upp, även om jag suttit parkerad vid datorn i flera timmar. Nu har jag nämligen lagt till blandade citat bland nyheterna på min blogg, ifall de som läser mig via RSS vill kolla. 😉 En vacker dag kommer jag att byta ut designen på bloggen också, men jag måste hitta den jag vill ha först.

Imorgon är det arbete igen. Den stora frågan ikväll är om jag ska göra undan att duscha & tvätta håret redan nu, eller om jag ska offra en halvtimme av min morgonsömn imorgon?

[tags]nyårsafton, nyårsdagen, 2009[/tags]