Allmänt

Frihet!

Den här helgen har börjat bra. Först sov jag bort halva dagen, och det dröjde  innan jag kom så långt att jag gick och handlade. Nå, nu har jag bunkrat med mat inför den kommande veckan.

A har varit ut med skotern och råkade komma hem precis när jag hade gräddat våfflorna klart. Jag bjöd honom och T (och J och P med tillbehör, men de ville inte ha) på våfflor med grädde, så de offrade sig fast de skulle på thaimiddag ikväll.

B ringde och behövde hämtning på busstationen. Hon har varit i L och shoppat sig bl a en snowboard, så hon hade så mycket att bära hem. Dessutom fick A lift med oss också, för hon hade ännu fler väskor.

Farsan fick komma hem till äldreboendet igår. Han är sig inte riktigt lik och det är bara att inse faktum: det har börjat gå utför med honom också. Tidigare har han haft tankarna i behåll och hängt med rätt bra, men nu vet han inte vilken dag det är, minns inte att jag varit dit igår (jag har hunnit dit idag också), tror han varit någon helt annanstans än i K, o s v. Det kanske blir bättre med honom senare, när han fått vila upp sig. *rycker på axlarna*

Jag känner mig fattig igen. Dels var jag och handlade, dels har jag betalt räkningarna. Visst har jag kvar pengar på kontot men oj så lite det blev kvar. 😉 Så känns det just nu, i alla fall. 

Dagens i-landsproblem: jag har inget passande nagellack. Alla flaskor jag har sedan tidigare har tjocknat, men det går att åtgärda med en liten skvätt aceton, även om man inte bör göra så. Men jag gör inte alltid som man bör. 😉

[tags]löningslördag[/tags]