Allmänt

Middagsbuffé

Jag glömde förstås fota när jag var och åt middagsbuffé igår efter jobbet (med facket) men ni får tro mig på mitt ord: det var jättegott! Att jag sedan låg som en strandad val på soffan hela kvällen medan matsmältningen använde all ork, må vara förlåtet.*

Den här veckan går jag i väntans tider! Jag ”råkade” hamna i Ellos-rean för några dagar sedan, och så gick det som det gick… 🙄 Paketet är på väg, men jag vet inte om det hinner komma innan helgen. Den här gången ska jag inte spara öppnandet till ”sedan”, som jag brukar göra – nu måste jag prova vissa saker direkt för att hinna skicka in och byta om storleken är fel. När det är rea går storlekarna åt som smör i solsken.

Annars är planerna inför helgen att – äntligen! – ta mitt efterlängtade fotbad, kanske redan ikväll. Frisera tånaglarna och lacka dem är ett måste inför sommarsandalerna! Nu når jag nog tårna igen, för ryggen är så mycket bättre. 🙂

Solen och värmen fortsätter. Igår hade vi varmast i landet (jag ska inte klaga – än) och det kan bli ännu en varm dag idag. Katterna och jag slappar på altanen, med omnejd, på kvällarna och njuter av livet.

[tags]grillbuffé, Ellos, rea, fotbad, värme[/tags]

*) Jag försöker låtsas som att jag skulle gjort något annat än att ligga på soffan ifall jag inte varit proppmätt. OK, jag hade planer på att tömma och fylla diskmasken, samt handdiska, när min rygg nu orkar med det. Men disken far ingenstans – jag får göra det ikväll.