Allmänt, YouTube

En klar vinnare

Jag var på bio igår, även om jag-ska-bara tog längre tid än väntat; jag fick skynda mig ordentligt för att hinna i tid. Det var det väl värt!

Frances McDormand var enastående i rollen som sörjande mor, och de andra skådespelarna hamnade helt i skuggan av hennes fantastiska framträdande. Gå och se den, om du inte redan gjort det! Jag hoppas verkligen hon kammar hem en Oscar för bästa kvinnliga huvudroll för den här filmen – det är hon så väl värd.

Jag var mest orolig att jag inte skulle orka hålla mig vaken (brukar ju sova under kvällen) men det var inga problem. Tvärtom var jag så uppskruvad när jag kom hem, att jag aldrig höll på att komma mig i säng. Det blir nog ett bakslag ikväll, men det kan jag leva med. 😉

Från det ena till det andra, när jag kom hem efter jobbet igår var hela gården prydligt skottad! Det var – förstås – A som varit i farten, passade på att skotta när han ändå passerade och såg att det behövdes. Själv har jag tagit två dagar på mig att skotta bron, och den är så full av fasttrampad snö att jag nästan skäms. 😳 Nu kan man åtminstone ta sig upp- och nedför bron utan att vricka fötterna av sig på alla knölar (jag fick bort de flesta) men den ser inte bra ut… Nåja, snart är det vår och snön tinar bort.

[tags]bio, Three billboards, Frances McDormand, skotta snö[/tags]