Allmänt, Foto

Spännande och utvecklande

Jag har haft ett spännande samtal idag, som samtidigt kan vara väldigt utvecklande. Vi får se hur det hela utvecklar (ha!) sig… 😉

Just idag har allt möjligt samlats på hög åt mig, så jag har möten mest hela tiden. Det allra mest spännande är att jag ska – för första gången – hålla i fackets styrelsemöte alldeles själv! Jag har en lista med vad jag tänkt ta upp, men kanske sparar några punkter till nästa gång. Vi har inte så gott om tid, bara 1½ timme, och det är många diskussionspunkter.

Veckorna går så fort nuförtiden! Jag fattar inte vart tiden tar vägen. Hips vips så är det ny vecka igen – jag hinner knappt vända fram rätt månad i väggalmanackan, så är det dags att vända blad ännu en gång. 😯 Ändå har dagarna blivit längre* utan att jag för den skull hinner mer.

Tvätten är fortfarande orörd, men planen (ha! igen) är att börja med den ikväll. Om det inte regnar ska jag dessutom byta i sängarna (min + gästrummet). Nu vet ni ju allihopa hur det brukar gå med mina planer, men jag har åtminstone ambitioner! 😉

UPDATE
Styrelsemötet gick utmärkt! Jag tror jag skötte mig bra, det var ingen som klagade – inte direkt, i alla fall.

UPDATE 2
Nä, jag bytte inte i sängarna. Tvätten är fortfarande orörd.

[tags]samtal, möten, ljusa kvällar, längre dagar, tvätten[/tags]

*) Det är en sanning med modifikation. Dygnet har fortfarande 24 timmar, men de ljusa kvällarna gör att det inte känns som kväll, mera som dag.

2 kommentarer på “Spännande och utvecklande”

    1. Haha, fackpamp är nog inte riktigt rätt ord, men det är roligare än jag trodde. 🙂

Kommentarer är stängda.