Allmänt, Foto

Fyra

Vid morgonens nedräkning tyckte M att de här sista dagarna går så sakta?!? Själv hann jag knappt ha lunch igår och blev kvar en timme extra, för att göra färdigt det jag börjat med.

Igår fick jag och Å dagens veckans månadens sommarens årets asgarv! 😆 Det började med en felsägning, som sedan spårade ur. Vi skrattade så vi grät, båda två, jag fick knappt luft, och fnissade sedan hela eftermiddagen och kvällen. Nu har jag lugnat mig, men ler fortfarande från öra till öra när jag tänker på det. 😆 Man ska ha roligt på jobbet!

Värmen håller i sig. Tack och lov har jag takfläkt där jag sover (både i vardags- och sovrummet) så jag orkar sova. Igår kväll sov jag bort både middag och (planerad) mathandling. Nå, jag får fara till affären ikväll istället.

Vad jag absolut ska göra är att åka till Återvinningen med mina sorterade sopor under lunchen (de stänger innan jag slutar jobba). Det är inte så mycket, men bra att bli av med. Jag har sorterat upp var sort för sig (plast, plåt, glas) så det är fort gjort att tömma påsarna, för att hinna tillbaka och äta också.

Vad som förvånade mig mest, var alla pantburkar/ -flaskor. Var kommer de ifrån? Men, det är klart, jag brukar inte idas åka och panta de få burkar/ flaskor jag har i ”blandpåsen” när jag sorterat ur soporna, så det blir en hel del till slut. Dessutom är de flesta inte mina – jag dricker sällan läsk – utan det är A som kommer in, på väg till jobbet, med en nyköpt korv + dricka (från macken) till snabblunch.

[tags]nedräkning, roligt på jobbet, sortering, panta mera[/tags]