Allmänt, Foto

Alltså

Jag har roat mig med tvätten under helgen, vilket fick mitt vänstra (bättre) knä att ge upp. Nu har jag fått ta fram ”kavaljeren” att dansa med längs korridorerna idag och imorgon, så får vi sedan se om han måste följa med till huvudstaden också. Jag ska ju dit på kurs och flyger ner imorgon kväll.

Kattvakt är ännu inte fixad, men jag ska kolla om en av mina medarbetare kan offra sig. Hon behöver bara åka förbi under lunchtid (ungefär) på både onsdag och torsdag, så kommer inte froppisen att svälta ihjäl. För övrigt lämnar jag torrfoder och vatten, så kattrackan kommer definitivt inte att svälta, men hon är ju lite bortskämd. Inte så lite. 😉

A jobbar precis så det inte passar för honom att kattvakta, nämligen, och jag kan inte be honom att åka flera mil om dagen för att mata min katt, när jag kan ordna det med någon annan. Nu är nog dessutom hans renovering av vardagsrummet klart, så han har fullt upp med att få allt på plats. Jag måste åka dit till helgen och se hur det blev, hade inte tid den här helgen. Dessutom har han inte fått möblerna på plats än. Det löser han nog under veckan, då han har lediga dagar (precis när jag behövde kattvakt).

Jag har hunnit förbi till farbror K också, och han var vid gott mod, men beklagade sig över vädret. Det gjorde jag också… 😉 Grått, mulet, småregnigt, det blir inte ljust någon tid på dagen. Jag har haft lamporna tända hela helgen, även mitt på dagen. Det är flera plusgrader, så all is har smält bort – tack och lov! Jag vill inte ens tänka på hur det skulle vara att försöka ta mig nedför bron med krycka om det var halt! 😯

UPDATE
Jaaa, min medarbetare ville vara kattvakt! 🙂 Inga problem, jag ska bara (”ska bara”) komma ihåg att ta med en av mina extranyckar åt henne imorgon, och ställa fram en förpackning kattmatpåsar på köksbordet.