Allmänt

Skärpning

Nu får jag verkligen ta och skärpa mig! Ingenting vettigt har blivit gjort under helgen – ja, tehörnan förstås – utan jag har bara latat mig. Har inte ens tagit mig ur morgonrocken på hela helgen! Julen är inte undanplockad än, men kommer att bli ikväll.

Samtidigt var det väldigt skönt att bara göra ingenting, efter en lång hård jobbvecka. 😉 Det var tur jag var ordentligt utvilad och vaknade innan väckaren ringde, för mobilen hade inte alls ställt in sig som jag ville?!? Den ringde EN gång, utan snooze, och med helt fel signal. Jag hade inte hört den om jag sovit, tror jag. Nu har jag försökt rätta till väckningen, så vi får se hur det fungerar imorgon.

Jag saknar fodralet jag beställt till den nya mobilen, för den glider väldigt lätt över bordsskivan när jag petar på den. Minsta lilla puff så snurrar den iväg utom räckhåll. Den borde ligga bättre på plats med fodralet utanpå.

Ja, som ni förstår har jag ägnat alldeles för mycket tid åt den nya mobilen under helgen, men nu börjar jag vara nöjd. Förutom väckningen, då, men det ska nog bli bra med den också. 🙂

Det har börjat snöa lite lätt under gårdagen, och det snöar fortfarande. Till min stora förvåning hade det kommit mycket mer snö än jag trodde, upptäckte jag när jag pulsade genom snömassorna till garaget i morse. Det är små lätta snöflingor, så det är nog mycket snörök längs vägarna. Jag är inte så hårt drabbad, det blir ingen snörök på den korta sträcka jag färdas.