Allmänt, Foto

Myggfritt

Nu räcker det! 👿

Ja, ni ser ju själva: jag har a-l-l-d-e-l-e-s för varmt inomhus! 18 grader skulle räcka! 😉

Jag var ytterst nära att ta en akut semesterdag, men dels måste jag vara på jobbet idag, dels måste jag fara och handla. Allt, precis allt, har tagit slut under helgen som varit, så nu måste jag direkt till affären efter jobbet.

Jag har förstås ”stulit” en gästmotorvärmarplats utanför jobbet, men sagt åt tjejerna som håller koll på gästplatserna att jag kan flytta min bil om det behövs. Och självklart glömde jag lunchburken hemma… 🙄 Nå, det är nära till Grillen.

UPDATE
För den som undrar, så missade jag nästan ”superblodmånen” som var i morse, när jag var ute och rökte. Det stod diverse trädstammar (både mina och andras) i vägen men det var något som lyste på himlen som jag kunde se glimtar av. Typ. Det var åtminstone klart på himlen, inga moln.

UPDATE 2
Det låg ett lik på parkeringen när jag var ut och rökte! 😯 En sparv hade dukat under, om det är p g a kylan eller någon katt vet jag inte, men den var stendöd.

UPDATE 3
En typisk måndag. Grillen hade stängt?!? 😯 Inte nog med det, caféet här bredvid har stängt just måndagar. Jag tog inte en låååång (OK, inte så lång, ganska kort – men det är kallt ute) promenad till nästa lunchrestaurang, utan åkte hem istället. Lunchburken väntade på mig i kylen! 😉