Allmänt

Fredag igen

Alltså, jag förstår inte…? Det var ju nyss måndag?!? 😯

Jag har inte ens hunnit ”börja med tvätten under veckan”, som jag tänkt – för att ha helgen fri till annat. Enda trösten är att eftersom det verkar bli en snöig helg, kan jag i lugn och ro stanna hemma. Med tvätten. 🙄

Efter jobbet bör jag fara och handla, men jag får se om jag ids. ”Bör” är inte samma nivå som ”måste”, så jag kanske skjuter upp handlandet till imorgon. Samtidigt är det skönt att ha det gjort. Hmmm. Vi får se hur jag gör.

Idag igen – precis som alla andra dagar denna vecka – har jag glömt att tvätta glasögonen innan jag for hemifrån. Det gäller både mina vanliga och mina datorglasögon. Jag har en liten putstrasa i fodralet till datorglasen, så jag kan putsa bort det värsta, men planen var att tvätta dem ordentligt för en gångs skull.

Visst, jag skulle hitta till jobbet även utan glasögon, men det skulle kunna bli oväntade fartgupp efter vägen. En eller annan fotgängare skulle nog stryka med. 😉

Min matsedel sprack igår. Planen var att stoppa in karrébiten på svag värme i ugnen under lunchen, så den skulle vara färdig pulled pork när jag kom hem efter jobbet. Självklart glömde jag göra det, och idag ska jag inte hem på lunchen. Det får bli dragen gris en annan dag. Jag har ju hela helgen på mig.